Носителките на Оскар Марион Котияр и Жулиет Бинош, както и други

...
Носителките на Оскар Марион Котияр и Жулиет Бинош, както и други
Коментари Харесай

Марион Котияр и Жулиет Бинош режат косите си в подкрепа на протестиращите в Иран

Носителките на " Оскар "  Марион Котияр и Жулиет Бинош, както и други френски звезди от екрана и музикалната сцена, се снимаха по какъв начин отрязват кичури коса във видеоклип, оповестен в поддръжка на протестиращите в Иран.

" За свободата ", споделя Бинош, до момента в който отрязва с ножица огромен кичур коса от върха на главата си, след което я размахва пред камерата.

Видеоклипът с хаштаг " HairForFreedom " идва в миг, когато Иран е обзет от антиправителствени митинги. Те бяха провокирани от смъртта на 22-годишната Махса Амини след ареста ѝ по обвиняване, че е нарушила строгия дрескод на Ислямската република.

Видеото, на което Котияр, Бинош и десетки други жени отрязват кичури от косата си, беше оповестено в акаунт в Instagram " soutienfemmesiran ", което се превежда като " поддръжка за дамите в Иран ".

" Тези дами, тези мъже желаят нашата поддръжка. Тяхната храброст и тяхното достолепие ни задължават ", се споделя в поста към видеото.

Сред другите дами, които взеха присъединяване, са актрисите Шарлот Рамплинг и Шарлот Генсбур, която беше снимана да отрязва кичур коса и от главата на майка си, певицата Джейн Бъркин.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР